• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Avenue & Newport grupp Cane-Line
Avenue & Newport grupp Cane-Line Avenue & Newport grupp Cane-Line Avenue & Newport grupp Cane-Line

Leverans 5-10 arbetsdagar

Avenue & Newport grupp Cane-Line

Leverans 5-10 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Val av bordsskiva.

Leverans 5-10 arbetsdagar

Val av bordsstativ..

Leverans 5-10 arbetsdagar

Val av stolar.

Leverans 5-10 arbetsdagar

1 500 kr

Artikelnr
Avenue & Newport
Avenue Cafébordsunderrede är en del av bordsserien Avenue. Underredet är i aluminium och rostfritt stål. Detta val av material gör underhållet enkelt och okomplicerat. Avenue Cafébordsunderrede kan kombineras med olika stora bordsskivor och material. Bland annat skiffer, glas, kompaktlaminat eller kalksten.
Varumärke Cane-Line
Typ Matgrupp
Färg Svart
Material Aluminium, Glas, Konstrotting, Laminat, Plast, Rostfritt stål, Skiffer
Form Kvadratiskt, Rund

Underhållsfri cafégrupp.

Läs mer »

Material

  • konstrotting
  • laminat

Design

Gemensamt för Cane-lines designers är förankringen i den danska designtraditionen. Det betyder  hantverksmässiga kvalitéer och enkelthet i utseendet. Det följer även den kurs som Cane-line har satt och som globalt sett får uppvärksamhet. Det nordiska ljuset lever i varje design, så som den stora kärleken till dyrbara stunder utomhus.

Det starka teamet av designers gör detta fundament det enkelt att leva upp till essensen av Cane-line – Life Made Comfortable.

 

Om Cane-Line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.