• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • Fraktfritt 7000:-
-10% till 21/10
Ballare bord i teak från Skagerak
Ballare bord i teak från Skagerak Ballare bord i teak från Skagerak Ballare bord 90x196-296cm med gummifog teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Ballare bord 90x196-296cm med gummifog teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
E99584A
30 695 kr
Artikelnr
E99584A

Ballare är en kollektionen i teak från Skagerak. Ballare har en enkel och stilren design med vackra kurvor i formen. Ballare är designad av Jakob Berg för Skagerak.

Varumärke Skagerak
Typ Matbord
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 90
Höjd (cm) 73
Längd (cm) 196, 246, 296
Form Rektangulärt

 Bord 90x196-296cm

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.