• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
Big Green Egg XLarge
Big Green Egg XLarge Big Green Egg XLarge kolgrill Big Green Egg XLarge kolgrill Big Green Egg XLarge kolgrill Big Green Egg XLarge kolgrill Big Green Egg XLarge kolgrill

Leverans 3-10 arbetsdagar

Big Green Egg XLarge kolgrill

Leverans 3-10 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
BGE117649
23 655 kr
Artikelnr
BGE117649

Big Green Egg XLarge är perfekt lämpad för matlagning till stora sällskap - både privat och i yrket. XLarge har ett enormt galler med stor grillyta, vilket gör att du kan laga mat och olika rätter till stora sällskap samtidigt. 

  • Keramisk kolgrill i kamodostil
  • Galler: 61 cm i diameter
  • Vikt: 99 kg 
  • Höjd: 78 cm

En kolgrill från Big Green Egg har, till skillnad från traditionella kolgrillar, ingen yta där det är extra varmt utan sprider värmen jämnt i hela grillen. Detta leder till att det dels är enklare att hålla en specifik temperatur men bidrar också till en jämnare tillagning av råvaran.

Alla grillar från Big Green Egg levereras med: 

- Nedre lucka i rostfritt stål

- Vattenfast keramisk knopp till när grillningen ska avslutas

- Rostfritt galler att grilla på

- Reglage i gjutjärn för reglering av värmen till toppen

- Dubbel lackering av hela EGGet för skydd mot regn

Leverantörens artikelnummer 117649
Typ av grill Keramisk
Varumärke Big Green Egg
Höjd (cm) 81
Bredd (cm) 69

Big Green Egg XLarge är en keramisk kolgrill i kamadostil.

Läs mer »

Om big-green-egg

Big Green Egg

Big Green Egg är världens största producent av högkvalitativa keramiska kolgrillar i kamado-stil. När du köper en Big Green Egg kolgrill kan du vara säker på att du får en kolgrill av väldigt hög kvalitet. Inspirationen till kolgrillarna kommer ursprungligen från Japan och Kina där man använt sig av de så kallade Kamadogrillarna i över 3000 år. Big Green Egg står ensamt som den mest mångsidiga grillen på marknaden. Från apetitretare till förrätter och desserter, kommer Big Green Egg överstga alla dina förväntningar på kulinarisk perfektion. 

Grilltillbehör och grillredskap för rolig grillning

När Big Green Egg har utvecklats genom åren har betydande förändringar gjorts för att ligga i framkant när det gäller grillning, grilltillbehör och grillredskap. Detta har resulterat i ett brett utbud av grilltillbehör som gör vardagsgrillningen lite enklare. I grillsortimentet ingår bland annat briketter till kolgrill, olika gjutjärngaller, rökspån, rökflis i smaker som pecan och hickory, bakstenar i olika storlekar, grilltermometer och en uppsjö av olika grillredskap som stekspade, marinadpensel, grilltång och mycket mer. I srotminentet ingår även gjutjärnsgrytor som gör att du kan använda grillen till i princip all matlagning. Big Green Egg är verkligen den ultimata matlagningsupplevelsen!

Bra kolgrillar för livsnjutaren

Låt livet smaka gott! Big Green Egg utmärker sig tydligt som den mest mångsidiga grillen på marknaden och med 7 olika storlekar kan du enkelt hitta den kolgrillen som passar just din smak och behov. Gå med i Big Green Egg-familjen redan idag!