Bild saknas

Biohort

Belvedere odlingsinsats planteringsbädd 1 Biohort

580 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 3-5 veckor

Beskrivning

Odlingsinsats till planteringsbädd Belvedere från Biohort.

Varumärke

Trädgårdsbodar i hög kvalité och funktionelitet

Berättelsen om Biohort har sin start under 1970-talet då man tillverkade trädgårdsbodar I fabriken Normstahl i Österrike. 1994 grundades Bihort och 1997 tog Josef Priglinger över 100% av Normstahls aktier i Biohort. Vid millennieskiftet fanns redan Biohort i de flesta österrikiska bygg- och hobbysnickeributiker och blev alltmer kända i den tyskspråkiga världen, för att nu etablerat sig som marknadsledande i hela Europa.

Under den första tiden tillverkade Biohort diverse trägårdsbodar, metallkomposter och planeringsbäddar. Trädgårdsboden Europa presenterades 1996 och är fortfarande en klassiker som står sig. Allt fler modeller följde och nästan varje år presenteras en ny idé av Biohort. Man arbetar även aktivt med att förbättra befintliga produkter i sortimentet.

Ledord för Biohort är kvalité, stabilitet, service, funktionalitet och säkerhet.

Biohort har alltid tillverkat sina produkter i Österrike, något de är mycket stolta över. De har nu tre stora anläggningar i västra Mühlviertel regionen.

Hållbarhet är ett starkt fokus för Biohort, precis som för oss på Hulténs. Vi är därför glada att kunna erbjuda Biohorts stora och heltäckande sortiment när det kommer till utomhusförvarning och smarta lösningar för din utemiljö.

 

Egenskaper

EAN 9003414164246
Färg Ingen vald
Leverantörens Artikelnummer B170951
Material Ingen vald