• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Breeze & GO grupp i aluminium och konstrotting från Cane-Line
Breeze & GO grupp i aluminium och konstrotting från Cane-Line GO bord med Copenhagen stol från Cane-Line Go och Spin från Cane-Line GO bord med Copenhagen stolar från Cane-Line Lean och GO från CaneLine

Leverans 5-10 arbetsdagar

Breeze & GO grupp Cane-Line

Leverans 5-10 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Stol

Leverans 5-10 arbetsdagar

Bordsstativ

Leverans 5-10 arbetsdagar

Bordsskiva

Leverans 5-10 arbetsdagar

1 950 kr

Artikelnr
Breeze & GO grupp

Med sin tunna och eleganta design är GO bordet perfekt överallt där det krävs ett cafébord. Den minimalistiska och diskreta designen gör att bordet går att kombinera med vilken stol som helst. GOs enkelhet tillåter dig att blanda och matcha färger precis som du vill. 

GO bordet är tillverkat i pulverlackerad aluminium med en centrerad fot som ökar stabiliteten i bordet och tillåter dig att använda bordet i alla väderförhållanden.

 

Utemöblerna i Breeze serien är flätade på en klassisk ställning gjord i stål som tillför designen en speciell lätthet och elegans. Den svarta transparenta flätningen känns igen från 60-talet ; fast med en modern känsla med länkar till dåtid och nutid. Utemöblerna i Breeze serien är på alla sätt unika och ett självklart när ett modernt och tidlöst utseende önskas i trädgården. 

Hela Breeze serien är designad av STRAND+HVASS för Cane-Line.

 

 

Varumärke Cane-Line
Typ Matgrupp
Färg Vit
Material Aluminium, Konstrotting
Övrigt Tillverkad enligt svenska timmerförordningen, Tillverkad i aluminium

Ljus och fin grupp i aluminium, stål och konstrotting från Cane-Line.

Läs mer »

Material

  • aluminium
  • konstrotting
  • teak

Design

Christina Strand (MDD) och Niels Hvass (MAA) är en del av den nya generationen av skandinaviska designers. De båda arbetar som kreativa chefer för Strand + Hvass. För dem är den mänskliga individen den viktigaste aspekten av en konstruktion och de strävar efter att kombinera uttryck, form och material för att göra sina skapelser bekväma, funktionella och unika.

Duon har bl.a skapat serien Breeze sedan 2009. En serie som vuxit sedan dess till att omfatta 7 stycken produkter. Från en matstol till två solstolar med både hög- och låg rygg, med matchande bord och fotpallar.

Klicka här för att läsa mer om Strand + Hvass.

Om Cane-Line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.