Prydnadskuddar

Läs mer

Snygga och bekväma prydnadskuddar

Hos Hulténs finner du ett stort utbud av prydnadskuddar i olika storlekar. I vårt sortiment ingår kuddar från bland annat:

  • Afroart
  • Cane-Line
  • Skargaarden 
  • Skagerak
  • Brafab
  • Artwood

 

Prydnadskuddarna finns i flera olika material som mjuk sunbrella, dralon och bomull. De flesta av våra kuddar kan vara utomhus och har en bra färgäkthet. Skulle det finnas någon kudde från våra leverantörer som vi inte visar får du gärna kontakta oss.

 

Hitta bekväma och vackra prydnadskuddar 

Vad ger din nya bekväma soffa eller din helt nya säng en extra touch av mys? En härlig mjuk filt eller pläd och ett par matchande prydnadskuddar. Kuddar lägger till en extra färg och dekorativ design i ditt vardagsrum eller sovrum och ger komfort och stöd när du sitter på soffan eller i din fåtölj eller när du vilar i din säng.

Eller letar du efter utomhuskuddar till dina solsängar eller några prydnadskuddar till dina loungemöbler

 

Prydnadskuddar för inomhus- och utomhusbruk

Hulténs erbjuder ett brett utbud av olika typer, från den ständigt populära hörkudden i neutrala färger till färgglada detaljkuddar som fångar blicken. Formerna sträcker sig från rektangulär, fyrkantig till rund och modern.

Välj små och medelstora storlekar för att skapa några extra detaljer av färg och inredning på din soffa. Välj extra stora kuddar som är över 50 cm stora för din utesoffa eller som sänggavelstöd när du sitter uppe i sängen för att läsa.

 

Skapa den extra mysiga känslan

En ny kudde här och där kan fräscha upp din uteplats och lägga till stil. Var modig och beställ prydnadskuddar med mönster, coola geometriska former eller färgglada detaljer. Eller välj mer dämpade enkla färger eller pastellfärgade mönster.

Du hittar kuddar som matchar stilen i ditt uterum eller trädgård bland vårt sortiment. Oavsett om du föredrar en mer traditionell eller vintagestil, eller om du ska dekorera en sommarstuga eller ditt vardagsrum, eller om du vill ha en lyxig känsla eller Scandi chic.

Du kan också matcha din matta och soffans överdrag eller skapa en kontrast genom att välja en annan design eller kompletterande färger.

 

Håll dina prydnadskuddar fina i många år

Se till att ta hand om dina kuddar och rengör dem regelbundet för att säkerställa ett extra långt liv. Välj din kuddes fyllnad och omslag baserat på dess avsedda användning, dina personliga preferenser men också dess vårdalternativ.

Läs etiketten innan du kastar överdraget eller kudden i tvättmaskinen, det kan vara bättre att tvätta dem för hand eller kemtvätta dem. Kom också ihåg att tvätta separat eller med liknande färger.

 

Köp dina prydnadskuddar på Hulténs idag

Oavsett om du letar efter kuddar för att dekorera ditt sovrum, vardagsrum eller uteplatsen hittar du lite extra färg och stil att beställa online på Hulténs.

Hulténs älskar allt hem och inredning, och vi vill se till att du gör det också. Med alternativ är det enkelt att t hitta kuddar som passar ditt hem. Med fantastiska produkter hittar du säkert de rätta kuddarna som passar in i ditt hem.