• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Edison The Grand Fatboy
Edison The Grand Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy Edison Utomhuslampa från Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy Lampa från Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
FA900.4003
4 389 kr
Artikelnr
FA900.4003

Utomhuslampa Edison från Fatboy.

 

Lampkollektion Edison är en hyllning till uppfinnaren av den elektriska glödlampan Thomas Edison. Edison the Grand är den största lampan i kollektionen och är en överdimensionerad klassisk bordslampa. Lampan har tre olika ljuslägen för att kunna skapa den perfekta stämningen inomhus eller utomhus. Med LED-teknik lyser hela lampan från botten till toppen.

 

 

Diameter: 60 cm

Höjd: 90 cm

Leverantörens artikelnummer 900.4003
Varumärke Fatboy
Typ Utomhuslampa
Färg Vit
Material Aluminium, Plast
Bredd (cm) 60
En garanterad stämningshöjare både i trädgården eller i vardagsrummet.Läs mer »

Om fatboy

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.