Beskrivning

Fatboy's Attackle! tackar alla dina problem. En trädgårds eller hallbänk med lekfull design. Överraskande originell och ett samtalsämne bland familj och vänner. Njut av varje ögonblick med denna fyrbenta vän. Denna två-sitsbänk för utomhus och inomhus är stark och pålitlig i 100% polyeten med en mjuk yta.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 5 966,10 kr

Egenskaper

EAN 8719773031600
Färg Grön
Leverantörens Artikelnummer 103977
Material Plast
Bredd 77,5
Höjd 55
Längd 190
Sitthöjd 49,3