Beskrivning

Fatboy saccosäck CO9 XS velvet deep blush.

Möt den absolut gosigaste kaninen i världen: Fatboy CO9 XS Velvet. Saccosäcken tillhör en unik inomhuskollektion gjord i lyxig sammet i fyra olika färger. Det här nya sammettyget ger befintliga Fatboy produkter en ny känsla genom att klä dem i ett slätt och supermjukt tyg. Fatboy CO9, uttalad som "co-nine", är en ikonisk kanin som lägger till ett glatt uttryck till din inredning.

  • Saccosäck i supermjukt sammet
  • Fin inredningsdetalj
  • Tillverkad för inomhusbruk

Egenskaper

EAN 8719773020024
Färg Rosa
Leverantörens Artikelnummer 103107
Material Sammet
Bredd 150
Höjd 50
Längd 180
Produkttyp Sittsäck

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.