Beskrivning

Med det runda bistrobordet Toní kan du skapa det perfekta trädgårds- eller terrassarrangemanget på nolltid. Det lätta aluminiumet gör det hopfällbara trädgårdsbordet lätt att flytta. Toní Bistreau har även en praktisk två-i-ett-funktion. Hålet i mitten kan fungera som paraplyhållare på dagen och som ljushållare på natten. Hemligheten? Baksidan av täckplattan innehåller en enda ljushållare. Vill du lägga till lite romantik till mixen? Använd Toní ljushållare, lämplig för tre ljus (säljs separat). På så sätt kan du koppla av ute hela dagen och hela natten. Fortsätt, häll upp en till. Den runda toppen är 80x80 cm så den passar lätt på din balkong eller terrass. De justerbara benen gör det enkelt att ändra den till önskad höjd. Eftersom den är behandlad med utomhusbeläggning av högsta kvalitet är Toní Bistreau motståndskraftig mot rost, väder och färg och dess färg bleknar inte. Helt pladask förälskad i Toní bistrobordet? Komplettera ditt set med den matchande trädgårdsstolen Toní, stolsdynan Toní och Place-we-met. Välj din favoritfärg.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773029980
Färg Gul
Leverantörens Artikelnummer 103819
Material Aluminium
Bredd 80
Höjd 76
Längd 80