Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

FriForm

Fotpall Fri Form teak

Fotpall i teak.

3 539 kr
Leverans 3-10 arbetsdagar

Ytterligare leveransinformation

När du beställer flera produkter är det den vara med längst leveranstid som gäller för hela ordern. Skulle du vilja göra en delleverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Observera att det då tilkommer en extra kostnad i frakt och hantering. Leveranstiden anges i arbetsdagar.

Leverans 3-10 arbetsdagar

Öppet köp
Betala efter leverans
Ring oss på 046 - 25 02 52

Information

Fotpall Fri Form i teak.

 

Komplettera den exklusiva fotpallen med en tjock och skön Fri Form dyna i passande färg. Du finner dynorna som passar till fotpallen lite längre ned på sidan.

Ytterligare information

Ytterligare information

Artikelnummer: 11911
Färg Teak
Varumärke FriForm
Typ av möbel Fotpall
Material Teak
Bredd / Diameter (cm) 55
Djup (cm) 55
Höjd (cm) 35
Sitthöjd (cm) 35

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Fotpall Fri Form teak

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Material

  • Teak

    Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

     

Design

Fri Form är resutatet av Elsa Stackelbergs enkla och stilrena design från början av 1960-talet. Hennes tidlösa klassiska design är lika aktuell idag och kontinuiteten gör att den alltid går att komplettera.

Om fri-form

Kvalitativa utemöbler med klassisk design från slutet av 60-talet signerad Elsa Stackelberg. Trädgårdsmöblerna tillverkas i aluminium, teak och furu samt har sina tjocka och välstoppad dynor i härliga färger. Precis som tidigare har dynorna vita puskor och exklusiv brodyr på ena sidan.