• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Fotpall Fri Form teak
Fotpall Fri Form teak Fotpall Fri Form teak Fotpall Fri Form teak Fotpall Fri Form teak

Leverans 2-5 dagar

Fotpall Fri Form teak

Leverans 2-5 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
11911
3 539 kr
Artikelnr
11911

Fotpall Fri Form i teak.

 

Komplettera den exklusiva fotpallen med en tjock och skön Fri Form dyna i passande färg. Du finner dynorna som passar till fotpallen lite längre ned på sidan.

Varumärke FriForm
Typ Fotpall
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 55
Djup (cm) 55
Höjd (cm) 35
Sitthöjd (cm) 35

Fotpall i teak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Design

Fri Form är resutatet av Elsa Stackelbergs enkla och stilrena design från början av 1960-talet. Hennes tidlösa klassiska design är lika aktuell idag och kontinuiteten gör att den alltid går att komplettera.

Om fri-form

Kvalitativa utemöbler med klassisk design från slutet av 60-talet signerad Elsa Stackelberg. Trädgårdsmöblerna tillverkas i aluminium, teak och furu samt har sina tjocka och välstoppad dynor i härliga färger. Precis som tidigare har dynorna vita puskor och exklusiv brodyr på ena sidan.