Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

Brafab

Gammeldags bord 68x110cm furu Brafab

Bord 68x110cm

1 125 kr
Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Ytterligare leveransinformation

När du beställer flera produkter är det den vara med längst leveranstid som gäller för hela ordern. Skulle du vilja göra en delleverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Observera att det då tilkommer en extra kostnad i frakt och hantering. Leveranstiden anges i arbetsdagar.

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Öppet köp
Betala efter leverans
Ring oss på 046 - 25 02 52

Information

En nätt och klassisk 20-talsgrupp för stuga och torp. Hela Gammeldags serien går enkelt att fälla ihop och ställa undan på vinterhalvåret. I serien ingår fällstol, soffa och bord. Gammeldags serien tillverkas i obehandlad eller vitmålad furu. 

Ytterligare information

Ytterligare information

Artikelnummer: 30122
Färg Furu
Varumärke Brafab
Typ av möbel Matbord
Material Furu
Bredd / Diameter (cm) 68
Höjd (cm) 65
Längd (cm) 110
Form Rektangulärt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Gammeldags bord 68x110cm furu Brafab

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Material

  • Furu

    Förvara möblerna skyddat från väder och vind i ett torrt, svalt och välventilerat utrymme under höst/vinter. Se till att möblerna är torra när de ställs undan, använd gärna möbelskydd och var noga med att luften kan strömma fritt och ventilera möblerna. Starka lösningsmedel är inte att rekomendera vid rengöring. De flesta av våra möbler går bra att rengöra med ett grönsåpa och en svamp/trasa. Använda aldrig högtryckstvätt på dina möbler.

Om brafab

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler.

När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i.

Sommaren ska vara enkel!