• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Gammeldags fåtölj furu Brafab
Gammeldags fåtölj furu Brafab

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Gammeldags fåtölj furu Brafab

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
31010
785 kr
Artikelnr
31010

En nätt och klassisk 20-talsgrupp för stuga och torp. Hela Gammeldags serien går enkelt att fälla ihop och ställa undan på vinterhalvåret. I serien ingår fällstol, soffa och bord. Gammeldags serien tillverkas i obehandlad eller vitmålad furu. 

Leverantörens artikelnummer 0603
Varumärke Brafab
Typ Stol
Färg Furu
Material Furu
Bredd (cm) 47
Höjd (cm) 81

Fällstol i furu

Läs mer »

Material

    Furu

    Förvara möblerna skyddat från väder och vind i ett torrt, svalt och välventilerat utrymme under höst/vinter. Se till att möblerna är torra när de ställs undan, använd gärna möbelskydd och var noga med att luften kan strömma fritt och ventilera möblerna. Starka lösningsmedel är inte att rekomendera vid rengöring. De flesta av våra möbler går bra att rengöra med ett grönsåpa och en svamp/trasa. Använda aldrig högtryckstvätt på dina möbler.

Om Brafab

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler.

När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i.

Sommaren ska vara enkel!