På Bordet

Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

34 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

34 produkter

per sida
Minskande ordning
MÖJLIGHETER I LÅNGA BANOR

Grillat är så mycket mer än bara hamburgare och korvar - det är en livsstil! Du kan tillaga vad som helst på din grill - bara du har rätt grilltillbehör och utrustning. Att grilla en hel kyckling på det roterande spettet eller att överraska familjen med grillad pizza är en bråkdel av vad du kan åstadkomma med rätt grilltillbehör vid grillen. Uppgradera din grill med rätt grilltillbehör och ditt grilläventyr kommer bli precis som du drömmer om!

 

ÅRET RUNT GRILLNING MED NÖDVÄNDIGA GRILLTILLBEHÖR

Fler och fler låter bli att ta in grillen över vintern och istället utforskar grillens alla möjligheter - året runt. Vi har ett stort sortiment av grillar och grilltillbehör som underlättar både förberedelser och grillningen så att du inte behöver lägga grillningen åt sidan under vinterhalvåret. 

Oavsett grillerfarenhet och grillmodell hoppas vi att du här ska få den inspiration du behöver för att ta din grillning till nästa nivå och kanske till och med gå med i klubben som året runt-grillare!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.