Utekök

Maximera din uteplats med ett utekök

Läs mer

Maximera din uteplats med våra färdiga utekök

Utekök har blivit en stor trend på senare år och det är inte så svårt att förstå varför. Vem vill inte ha en funktionell och smidig plats att laga mat på under solen under varma sommardagar? Med ett av våra färdiga utekök och många tillbehör kan även du njuta av en god måltid tillagad på din egen uteplats.

Alla älskar ju att äta grillat och genom att ställa ett utekök vid grillen får du mer yta att arbeta med och kan ta dina matlagning och servering till helt nya nivåer. Ett praktiskt utekök kan vara det bästa sättet att komplettera din grillhörna på altanen. Du kan till exempel ställa en av våra utekök moduler med vask och kran för att kunna skölja av både verktyg och grönsaker. Eller en få en extra bänk med utekök som kan fungera som ett avlastningsbord.

Grillen må stå i centrum för matlagningen utomhus men när du lägger till ett utekök blir grillplatsen mycket mer praktisk att använda. I vårt sortiment hittar du flera olika modeller av utekök och moduler i olika material och färger. Skapa den kombination som passar din uteplats bäst och bjud hem familj och vänner på grillfest varje helg.

Kombinera ditt utekök med grillen

I vårt utbud kan du hitta utekök i flera olika material och utföranden. Här hittar du populära material som teak, hållbara aluminium som är lätt att hålla rent samt snygga utekök i klassisk furu. Vi har både plana modeller som ger dig en större arbetsyta att använda när du lagar mat samt modeller med en diskho.

Flera av våra utekök med diskho går att koppla direkt till trädgårdsslangen så att du slipper dra vattenledningar till din grillplats. Bland våra modeller av utekök kan du hitta:

● Utekök med diskho

● Utekök på hjul

● Svarta utekök med bakre vägg

● Hörnmodeller med inbyggd förvaring

● Modeller i svart med vask, avlastningsyta samt inbyggd förvaring

När du ska köpa ditt nya utekök bör du först se över hur du vill att din grillplats ska se ut. Står grillen mitt på altanen och du behöver avlastningsyta samt vask på varsin sida? Eller vill du sätta ihop ett utekök i hörnet av uteplatsen och behöver hörnmoduler? Du kanske vill ha ett utekök på hjul så att du kan flytta hela modulen till matplatsen för enklare servering eller in i garaget under vinterhalvåret.

Hos oss hittar du allt du behöver för att du ska kunna designa ditt drömkök på din uteplats eller balkong.

Matcha ditt utekök med utemöblerna

Har du redan en soffgrupp på uteplatsen kan det vara snyggt matcha ditt utekök med dina befintliga möbler. Våra färdiga utekök finns i flera färger och material så att du kan para ihop köksdelen av din uteplats med matplatsen eller soffgruppen. Du kanske redan har en svart grill och vill komplettera med svarta utekök moduler? I vårt sortiment hittar du modeller från ledande tillverkare av utekök i populära färger i flera olika material.

Våra utekök finns i många olika material som du kan matcha med dina befintliga utemöbler. Här nedan ser du ett par exempel:

● Aluminium med trädetaljer

● Aluminium med stål och teak detaljer

● Teak med rostfritt stål

● Aluminium med bänkskiva i granit

● Aluminium med bänkskiva och vask i rostfritt stål

De olika materialen har inte bara olika utseende. Beroende på vilket material du väljer behöver du även sköta dina utemöbler rätt. Aluminium är populärt då det är väldigt lätt att hålla rent och spill torkas enkelt av med en blöt trasa. Teak och andra trämaterial kan vara riktigt snygga och ge ditt utekök en klassisk charm, men behöver även skyddas från vädret mer än metall.

Som tur är hittar du inte bara snygga utekök och grillar hos Hulténs. Vi har även ett brett sortiment av möbelskydd och produkter för grill- och uteköksrengöring.

Skydda ditt utekök så att de håller längre

Precis som resten av dina utemöbler kommer ditt utekök att hålla mycket längre om du tar väl hand om det. Det är viktigt att rengöra alla ytor efter att grillfesten är över men det är minst lika viktigt att skydda utemöblerna från vädret.

När det regnar eller om du inte ska använda ditt utekök under en längre period rekommenderar vi att du trär över ett passande möbelskydd över köket. Genom att skydda möblerna från vädret kommer du att kunna använda ditt nya snygga utekök i många, många år framöver.

Våra möbelskydd finns i många olika storlekar så att du kan hitta precis det skyddet som passar ditt kök. Oavsett om du har ett hörnkök eller om du ställt modulerna bredvid grillen kan du hitta ett möbelskydd eller överdrag som passar dig via denna länk.

Välkända varumärken och hållbara produkter

Hos Hulténs hittar du alltid välkända varumärken och högkvalitativa produkter. Vi tar in produkter från de största tillverkarna men även från mindre bolag med produkter som vi anser hålla samma klass som de stora namnen. Bland uteköken i vårt sortiment hittar du produkter från Brafab och Cane-Line.

Väljer du att köpa alla dina utemöbler i samma varumärke är det enkelt att matcha alla möbler med varandra. Men i vissa fall kan det vara snyggt att ha en del av uteplatsen se lite annorlunda ut för att skapa en snygg kontrast. Du kan göra detta genom att t.ex. ha utekök moduler i svart bredvid en rostfri grill eller utekök i aluminium som du parar med dina andra utemöbler i trä.

Köp ditt färdiga utekök hos Hulténs idag

Vi är stolta över att vi har kunnat hjälpa svenska folket njuta av sommaren på uteplatsen i över 40 år. När du ska köpa utekök är det viktigaste att du är nöjd med dina produkter. Därför lägger vi minst lika mycket fokus på att noggrant välja rätt produkter, från rätt tillverkare, som du gör när du väljer vilka utemöbler som passar på din uteplats.

Vi erbjuder även en trygghetsgaranti och använder oss pålitliga samarbetspartners. Beställ ditt nya utekök hos Hulténs redan idag och börja planera sommarens stora grillfester.