Morzine serien från Brafab

 

Vi välkomnar serien Morzine från Brafab med glädje till oss på Hulténs. Denna stilrena, dekorativa och snygga soffa lär bli väldigt populär bland kunderna i vår. Inred din balkong, uteplats, trädgård eller uterum med Morzine och du kommer inte vilja gå därifrån. Slå dig ner i soffan och läs en bok, drick kvällskaffet med dina nära och kära eller ta en tupplur. Morzine passar till alla behov!

 

Underhållsfria utemöbler

 

När det gäller Morzine så är det bästa inte att den är tillverkad i aluminium och underhållsfri, utan eftersom dess hörndel är lite rundad i sitsen så vinner du en sittplats istället för att du förlorar en. Morzine säljs både med svart och vitt stativ, men i olika set. Antingen kan du köpa den liksidiga där du får en hörna och två avslut, eller så köper du setet som är längre på det ena hållet och får då samma delar som i det första setet men även en mittdel.

 

Morzine är tillverkad i aluminium vilket innebär att soffgruppen är underhållsfri och enkel att sköta. Den är anpassad för att kunna stå utomhus men den passar och fungerar minst lika bra i ett uterum.