• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
MBRACE wing chair arabica DEDON
MBRACE wing chair arabica DEDON MBRACE loungefåtölj arabica DEDON MBRACE loungefåtölj arabica DEDON MBRACE loungefåtölj arabica DEDON MBRACE loungefåtölj arabica DEDON MBRACE loungefåtölj arabica DEDON

Leverans 20-25 arbetsdagar

MBRACE loungefåtölj arabica DEDON

Leverans 20-25 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
DE00085004126
19 739 kr
Artikelnr
DE00085004126

MBRACE tar glatt en ny riktning för loungemöbler. För första gången kombinerar DEDON teak tillsammans med konstrotting. Resultatet är en iögonfallande, stilren kollektion av loungestolar som tar DEDONs designspråk till en mer nordisk stil. Kollektionen lever helt upp till sitt namn och direkt när du sätter dig får du en varm och trygg känsla när du omfamnas av stolens extra breda "vingar". 

MBRACE är formgiven av Sebastian Herkner, en stigande stjärna i europeiska designprojekt. 

  • Loungefåtölj med hög komfort
  • Elegant kombination av teak och konstrotting
  • Design: Sebastian Herkner

Här visar vi MBRACE wing chair i färgen arabica med dyna i Cool Ash.

Leverantörens artikelnummer 00085004126
Varumärke Dedon
Typ Fåtölj
Färg Brun
Material Konstrotting, Teak
Design Sebastian Herkner
Bredd (cm) 107
Djup (cm) 89
Höjd (cm) 97
Sitthöjd (cm) 35
Vikt (kg) 9
Övrigt Tillverkad enligt svenska timmerförordningen

MBRACE wing chair / loungefåtölj i färgen arabica designad av Sebastian Herkner för DEDON.

Läs mer »

Material

  • konstrotting
  • teak

Design

Sebastian Herkner föddes i Bad Mergentheim, Tyskland år 1981. Han studerade productdesign på Offenbach University of Art and Design, redan då med fokus på att formgiva möbler och inredning. Sebastian kombinerar ny teknik med traditionellt hantverk för att rikta uppmärksamhet till materialet och dra fokus till små detaljer. Med många tunga designpriser på hyllan och samarbeten med erkända företag som DEDON, Linteloo, EMU fortsätter Sebastian formge ikoniska möbler som verkligen sticker ut från mängden.

Om dedon

DEDON grundades i München 1990 av Bobby Dekeyser. Med ett innovativt, väderbeständigt material började DEDON sin tillverkning av unika kollektioner för uteplatsen, som blandar modern teknologi med lyxigt hantverk. Som tillverkare av exklusiva utemöbler med banbrytande design är Dedon en av världens ledande leverantörer och har fått flera internationella designpriser som styrker detta. Samtliga kollektioner är formgivna av internationella designers med stämpeln ”Made by Dedon” som står för de högsta kraven på kvalitet samt design. När det gäller produktionen så tillverkas alla möbler för hand på ett traditionellt sätt på ön Cebu i Filippinerna.