• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
KAMPANJ!
Mira 80x80cm Antracit Svart Skagerak
Mira 80x80cm Antracit Svart Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Mira 80x80cm Antracit Svart Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
SK00730AK
Specialpris 4 316 kr rek. pris 4 795 kr
Artikelnr
SK00730AK

Mira är en serie av stapelstolar och bord med ett dekorativt nät. Hela Mira serien är gjord i metal. Även om det inte är en lätt serie, så är Mira verkligen en fröjd för ögat. Stolen är lätt att stapla. Lätt att kombinera med andra utemöbler. Och lätt att älska! Mira serien är designad av Mia Lagerman för Skagerak och tillverkas som stol med eller utan armstöd och som bord i storlekarna 80x80 och 80x160cm.

- Välj vilken färg som passar dig bäst i Mira kollektionen!

 

Leverantörens artikelnummer 1395023
Varumärke Skagerak
Typ Matbord
Färg Svart
Material Behandlat stål
Bredd (cm) 80
Höjd (cm) 73
Längd (cm) 80
Form Kvadratiskt

Matbord i Mira kollektionen från Skagerak.

Läs mer »

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.