• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Ocean i svart plast och rostfritt stål från Skagerak.
Ocean i svart plast och rostfritt stål från Skagerak. Ocean karmstol svart asa Skagerak Ocean karmstol svart asa Skagerak Ocean karmstol svart asa Skagerak Ocean karmstol svart asa Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Ocean karmstol svart asa Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
E99586E
4 795 kr
Artikelnr
E99586E

Ocean serien från Skagerak är gjord i kompaktlaminat, fiberbetong eller teak och rostfritt stål. Materialet gör att Ocean är helt underhållsfri och kan stå ute året runt. Ocean är designad av Hans Thyge & Co. för Skagerak.

 

 


 

 

Leverantörens artikelnummer S1380300
Varumärke Skagerak
Typ Karmstol
Färg Svart
Material Plast, Rostfritt stål
Bredd (cm) 56
Djup (cm) 61
Höjd (cm) 76

Designad karmstol i svart och rostfritt.

Läs mer »

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.