• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
KAMPANJ!
Overlap Matbord 85cm Skagerak
Overlap Matbord 85cm Skagerak Overlap bord 85cm Silvervit Skagerak Overlap bord 85cm Silvervit Skagerak Overlap bord 85cm Silvervit Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Overlap bord 85cm Silvervit Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
SK1392050
Specialpris 9 806 kr rek. pris 10 895 kr
Artikelnr
SK1392050

Overlap kollektionen från Skagerak är designad av TAF Architects som är en Stockholmsbaserad design- och arkitektstudio. Overlap kollektionen består av ett bord och en bänk i två olika färger, Silvervit och Hunter Green (Skogsgrön). Overlap bänken är designad för att ge plats till fem personer. Bänken passar förstås också utmärkt att stå fristående. De rustika plankorna av cederträ är tåliga och blir bara vackrare av att stå ute - då de får en fin silvergrå patina. Den målade stålramen ger en fin kontrast till de obehandlade träplankorna.

 

Leverantörens artikelnummer 1392050
Varumärke Skagerak
Typ Matbord
Färg Vit
Material Cederträ, Stål
Bredd (cm) 85
Höjd (cm) 73
Form Rund
Overlap matbord i Ceder och lackerat stål från Skagerak.Läs mer »

Material

    Cederträ

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.