Skargaarden

Oxnö Matgrupp

Mer info

Beskrivning

Inomhus eller utomhusgrupp? valet är ditt! Oxnö matgrupp passar ute som inne. Konstruktionen är snyggt designad och har en sits som ger ett intryck av att sväva i luften strax ovanför ramen. Önskar du att ha en dyna att sitta på så finns där formsydda dynor som är i överlägsen kvailtet - nämligen i sunbrella. Sunbrella tyget gör att dynorna blir härdade mot både sol och regn. (observera att dynorna skall ändå tas in när det regnar). 

Om du har utemöblen ståendes utomhus kan du olja in det en gång per år - om du inte väljer att olja in det så förvandlas ytan till en vacker silvergrå yta.

Varumärke

Vackra utemöbler från Skargaarden

Skargaarden tillverkar utemöbler med ambitionen att möblerna ska ha kvaliteten att klara av ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men samtidigt vara vackra nog att ställa som matgrupp i vardagsrummet. Möblerna från Skargaarden utstrålar en nästan obesvärad känsla och en karaktär som definieras av stort engangemang i både produktion och materialval. Och kanske det mest uppenbara - detaljerna som avslöjar sig till dig med tiden; teaken får en vacker vitgrå patina och alla geniala lösningar i produkterna som höjer enkelheten till något storslaget.

Inget krångel, inget extra - bara att mindre blir ännu mer!

 

Möbler med väl genomtänkt formspråk

Skargaardens kollektioner av utemöbler genomsyras av en sparsam om väldigt genomtänkt formgivning. Möbler från Skargaarden är tillverkade av högsta kvalité och är gjorda för att hålla länge. Gemensamt för alla möbler är den tydliga skandinaviska designen och att enkelhet är otroligt vackert. I Skargaardens sortiment finns många olika utemöbler, bl.a. loungemöbler, matgrupper, stolar, matbord, fåtöljer och även snygga textiler och prydnadskuddar. Designen är tydligt inspirerad av det skandinaviska formspråket.  

 

Stort sortiment av vackra trädgårdsmöbler

Hos Hulténs finner du ett komplett sortiment från Skargaarden. Här finns utemöbler i teak, i konstrotting, i aluminium och mycket mer. Skargaardens möbler i metall finns även i vårt sortiment så att du kan matcha utemöblerna till just din uteplats eller altan. Med utemöbler från Skargaarden ger du ditt hem en egen prägel som inte liknar någon annans. Upptäck Skargaarden online eller besök oss för att se möblerna.

Egenskaper

Färg Brun
Produkttyp Matgrupp
Material Teak