• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Peacock karmstol blå Cane-Line
Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line Peacock karmstol blå Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Peacock karmstol blå Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
CA5454BCAB
3 950 kr
Artikelnr
CA5454BCAB

Peacock från Cane-Line tar glatt en ny riktning för loungemöbler. Stolens omfamnande form ger en härlig komfort som gör att du kan sitta där länge. Blandningen mellan teak och konstrotting ger en iögonfallande och stilren kollektion av utestolar som tar Cane-Lines designspråk till nästa nivå. Peacock är formgiven av den erkända designerduon Foersom & Hiort-Lorenzen för Cane-Line.

 • Stilren kollektion med fokus på komfort
 • Kombination med teak och konstrotting
 • Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

Här visar vi Peacock karmstol i färgen blue/ldusty blue.

Leverantörens artikelnummer 5454BCAB
Varumärke Cane-Line
Typ Karmstol
Färg Blå
Material Konstrotting, Sunbrella , Teak
Design Foersom & Hiort - Lorenzen MDD
Bredd (cm) 61
Djup (cm) 61
Höjd (cm) 80
Sitthöjd (cm) 47
Vikt (kg) 7

Peacock karmstol blå designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD för Cane-Line.

Läs mer »

Material

 • konstrotting
 • sunbrella1
 • teak

Design

Två av skandinaviens mest framgångsrika och erkända möbeldesigners har i en längre tid skapat tidlösa klassiska underhållsfria och väderbeständiga trädgårdsmöbler och innemöbler i rotting och pappersgarn för Cane-line, som till fullo fångar filosofin Life Made Comfortable.

Johannes Foersom (MDD) och Peter Hiort-Lorenzen (MDD) är kompromisslösa både när det gäller sittkomforten och det visuella utseendet. Deras långa erfarenhet och stora kompetens avslöjas i detaljerna, som alltid ligger på en exeptionellt hög nivå vad angår kvalitet såväl som hantverk.

Klicka här för att läsa mer om Foersom & Hiort.

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.