Beskrivning

Det är mycket troligt att denna retrostilen får dig att dig lite nostalgisk. Och på grund av dess vintage-vibbar ser Pfffh ut som att den lika gärna skulle kunna vara en sittpuff från en älskad familjeklenod, trots att pfff inte är ett dugg gammeldags!

 

Pfff kommer i fyra olika färger och i kombination av dekorativa mönster är varje färg mer än kapabel till att återuppliva vilket rum som helst. Pfffh är tillverkad av ett högkvalitativt akryltyg som säkerställer färgäktheten i Pfffh. Tyget har även en vattenavvisande behandling som gör att Pfffh även passar bra utomhus. Och på grund av sin blir den enkel att förflytta. Tänk på att du ändå måste ta in sittpuffen när det regnar.

 

Den rena och runda formen bidrar till en modern känsla och de dekorativa mönsterna gör den unik. Och på grund av sin överdimensionerade karaktären blir den även tuff och robust. Pfffh har den perfekta storleken och har plats för minst två vintage-freaks. 

 

Du kanske fortfarande undrar hur vi kom på namnet? Slå dig ner och Pfffffffffffhhhhhh............

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8718969852913
Färg Blå
Leverantörens Artikelnummer 100452
Produkttyp Fotpall
Material Acrylic
Bredd 90
Höjd 40
Form Runt
Längd 90