• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
-10% till 21/10
Rest solsäng grå från Cane-Line
Rest solsäng grå från Cane-Line Rest från Cane-Line Rest solsäng grå Cane-Line Rest solsäng Cane-Line Rest solsäng grå Cane-Line Rest solsäng grå Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Rest solsäng grå Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
405329
Specialpris 12 510 kr rek. pris 13 900 kr
Artikelnr
405329

Denna snygga och eleganta solsäng vid namn Rest är en möbel för vuxna eller som familjens samlingspunkt i trädgården eller på terrassen. Solsängen tillverkas i underhållsfria material med bekväma dynor i Cane-line Tex. Dynorna torkar därför snabbare än traditionella dynor.

Komplettera med ett praktiskt Rest sidobord som med en rund Club serveringsbricka passar perfekt till livet på terrassen. Rest solsäng är underhållsfri och har en extrem hållbarhet.

Leverantörens artikelnummer 8510TXG
Varumärke Cane-Line
Typ Solsäng
Färg Grå
Material Cane_Line Tex
Bredd (cm) 68
Höjd (cm) 82
Sitthöjd (cm) 34
Längd (cm) 197

Underhållsfri solsäng.

Läs mer »

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.