• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Riviera solsäng i teak från Skagerak
Riviera solsäng i teak från Skagerak Riviera solsäng teak Skagerak Riviera solsäng teak Skagerak Riviera solsäng teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Riviera solsäng teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
SK00367AK
14 895 kr
Artikelnr
SK00367AK

 I många sammanhang tar det cirka 25 år för att bli erkänd som en klassiker. Bilar, äktenskap, utemöbler? För över 25 år sedan designade Povl Eskildsen Riviera solsäng. Och den är populärare än någonsin!

Riviera är en solsäng i massiv teak från Skagerak. Riviera finns som en solsäng och loungemöbel. 

 


 

Varumärke: Skagerak 

Skagerak är ett familjeföretag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets - och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skagerak är grundat och har fortfarande sitt säte på Jylland i Danmark. Många av Skageraks möbler är designade av internationellt erkända designers. 

Leverantörens artikelnummer S1701515
Varumärke Skagerak
Typ Solsäng
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 73
Höjd (cm) 33
Längd (cm) 115, 202

Solsäng i teak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.