• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Sense rottingfåtölj i svart rotting Cane-Line
Sense rottingfåtölj i natur Cane-Line Sense rottingfåtölj i svart rotting Cane-Line Sense fåtölj svart Cane-Line Sense fåtölj svart Cane-Line Sense fåtölj svart Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Sense fåtölj svart Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
CA7443RS
9 100 kr
Artikelnr
CA7443RS

Sense är en elegant loungefåtölj handgjord i unik, miljövänlig naturlig rotting med teakinslag i benen. Sense rottingfåtölj har ett karakteristiskt och distinkt - nästan skulpturellt utseende som passar till alla typer av inredningar. 

Dess luftiga design och nästan genomskinliga rygg gör Sense unik och vacker att titta på från alla håll. Sense rottingfåtölj är funktionell på många sätt. Ställ fåtöljen till din soffgrupp, i uterummet eller varför inte ensam i läshörnan? 

  • Loungefåtölj i högkvalitativ rotting
  • Tillverkad för hand
  • Inslag av teak i benen

Här visar vi Sense loungefåtölj i svartbetsad rotting. 

Leverantörens artikelnummer 7443RS
Varumärke Cane-Line
Typ Fåtölj
Färg Svart
Material Rotting
Design Foersom & Hiort - Lorenzen MDD
Bredd (cm) 75
Djup (cm) 85
Höjd (cm) 75
Sitthöjd (cm) 43
Vikt (kg) 18

Sense rottingffåtölj i svartbetsad rotting från Cane-Line.

Läs mer »

Design

Två av skandinaviens mest framgångsrika och erkända möbeldesigners har i en längre tid skapat tidlösa klassiska underhållsfria och väderbeständiga trädgårdsmöbler och innemöbler i rotting och pappersgarn för Cane-line, som till fullo fångar filosofin Life Made Comfortable.

Johannes Foersom (MDD) och Peter Hiort-Lorenzen (MDD) är kompromisslösa både när det gäller sittkomforten och det visuella utseendet. Deras långa erfarenhet och stora kompetens avslöjas i detaljerna, som alltid ligger på en exeptionellt hög nivå vad angår kvalitet såväl som hantverk.

Klicka här för att läsa mer om Foersom & Hiort.

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.