Skagerak

Sild Tray 49X24 cm Teak Skagerak

1 356 kr (1 695)
Mer info
Beställningsvara: ca 5-10 arbetsdagar

Beskrivning

Sild Tray från Skagerak fungerar som skärbräda och serveringsbräda samtidigt. Sammansättningen av små träpinnar i teak bildar ett elegant fiskbensmönster, framhävt av de många nyanserna och ådringarna i träet. 'Sild' betyder sild på danska, vilket förklarar namnet.

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420081142
Färg Teak
Leverantörens Artikelnummer 1600971
Material Teak
Bredd 25
Höjd 2,5
Längd 51