Beskrivning

SM130 är ett stilrent och praktiskt skrivbord från Skovby.

Skrivbordsskivan har rundade hörn och finns i massivt trä samt i laminat. Under skrivbordet finns det förinstallerade USB-uttag och ett rymligt utrymme med kardborrband för att lätt kunna gömma undan sladdar och kablar.

SM130 har ett underrede utav stål. Skrivbordet finns också med underrede utav trä - SM131.

Detta skrivbord är i utförande: Svart/ Lackad ek/ Stål.

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 9 299,00 kr

Egenskaper

EAN 5707584011600
Färg Silver; Svart
Leverantörens Artikelnummer SM130W
Material Stål; Ek
Höjd 74
Produkttyp Skrivbord för inomhusbruk