• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
TIBBO loungestol vulcano matte/teak DEDON
TIBBO loungestol vulcano matte/teak DEDON TIBBO loungestol, vulcano/teak DEDON TIBBO loungestol, vulcano/teak DEDON TIBBO loungestol, vulcano/teak DEDON

Leverans 20-25 arbetsdagar

TIBBO loungestol, vulcano/teak DEDON

Leverans 20-25 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
DE00089005122
11 579 kr
Artikelnr
DE00089005122

TIBBO loungestol i obehandlad teak och konstrotting i färgen Vulcano Matte från DEDON.

DEDONs första kollektion i teak, formgiven av Edward Barber & Jay Osgerby kombinerar noggrant hantverk, överlägsen komfort och lätthet i en design som är utmärkande, elegant och ren, precis som du kan förvänta dig av dess internationellt kända formgivare. Med teak och DEDON fiber (konstrotting) kombinerat, förmedlar kollektionen en ovanligt rik och lyxig känsla. Kollektionen utmärker sig starkt med dess runda och mjuka former. 

TIBBO kollektionen presenterar DEDONs första samarbete med den prisbelönta designduon Edward Barber & Jay Osgerby. Sedan de startade sin studio i London har duon vunnit flera internationella designpriser för Industriell design, möbler, belysning med mer. Deras eleganta resultat matchar DEDONs designstrategi utmärkt.

Leverantörens artikelnummer 089005122
Varumärke Dedon
Typ Fåtölj
Färg Teak
Material Teak
Design Edward Barber & Jay Osgerby
Bredd (cm) 66
Djup (cm) 77
Höjd (cm) 73
Sitthöjd (cm) 35
Vikt (kg) 9
Övrigt Tillverkad enligt svenska timmerförordningen, UV-Beständigt material

TIBBO loungestol i färgen Vulcano Matte designad av Edward Barber & Jay Osgerby för DEDON.

Läs mer »

Material

  • konstrotting
  • teak

Design

Edward Barber & Jay Osgerby

Om dedon

DEDON grundades i München 1990 av Bobby Dekeyser. Med ett innovativt, väderbeständigt material började DEDON sin tillverkning av unika kollektioner för uteplatsen, som blandar modern teknologi med lyxigt hantverk. Som tillverkare av exklusiva utemöbler med banbrytande design är Dedon en av världens ledande leverantörer och har fått flera internationella designpriser som styrker detta. Samtliga kollektioner är formgivna av internationella designers med stämpeln ”Made by Dedon” som står för de högsta kraven på kvalitet samt design. När det gäller produktionen så tillverkas alla möbler för hand på ett traditionellt sätt på ön Cebu i Filippinerna.