Beskrivning

Experterna är överens. För robust smak i grillning är lövträ den hemliga ingridiensen. Traeger har spenderat många år för att fullända en perfekt blandning mellan hårda träslag och att bibehålla optimal grilltemperatur.

Traegers special utformade, helt naturliga, Pecan trä brinner långsamt och stadigt varje gång. Pecan är det perfekta valet om du naturligt vill ge söt och kryddig smak i kyckling, grönsaker, nötkött & fläsk.

Traegers Pellets är gjort av 100% rent virke. Pelletsen innehåller inga bindemedel eller tillsättningsmedel - som gör pelletsen trygg för miljön. Pelletsen producerar lite svart aska.

 

 

För att få mer information om hur grillning på Traeger och pelletsgrillar fungerar, klicka på videon nedan.

 

 Varumärke: Traeger

 Redan 1990 har Traeger varit det självklara valet för matentusisterna i USA. Nu sprids varumärket Traeger över hela världen. De är kända för sin goda kunskap inom grillning och såklart deras pellets grillar. Upplev en helt ny värld av grillning!

Stop grilling and start Traegering!

Klicka här för att läsa mer om varumärket Traeger.

Varumärke

Redan 1990 har Traeger varit det självklara valet för matentusisterna i USA. Nu sprids varumärket Traeger över hela världen. De är kända för sin goda kunskap inom grillning och såklart deras pelletsgrillar. Upplev en helt ny värld av grillning!

 

Egenskaper

Leverantörens Artikelnummer PEL314