Hyllor

Hyllorna som skapar extra förvaring samt pryder dina väggar

Läs mer

Hylla utomhus – Praktisk förvaring på uteplatsen

Behöver du lite extra förvaring vid grillen? Eller kanske ett avlastningsbord utanför din ytterdörr? Då har du kommit rätt. Här kan du hitta en perfekt hylla för utomhusbruk som passar just ditt behov. Vi har både enkla vägghyllor som du hänger upp på husväggen och större modeller med flera hyllplan där du kan ställa allt från krukväxter till grilltillbehör. Vi har praktiska hyllor för utomhusbruk från märken som till exempel:

● Cane-Line

● Sika Design

● Brafab

● Hillerstorp

I vårt sortiment kan du hitta en perfekt utehylla till din altan, trädgård eller balkong. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från ledande varumärken. Välj mellan många olika material, färger och design, så att du kan montera en hylla utomhus som både är funktionell och ser bra ut på din uteplats.

Vägghylla utomhus

En vägghylla utomhus kan ha många praktiska funktioner. Mer förvaring är alltid bra att ha, särskilt om ni är många i familjen eller om uteplatsen börjar få brist på fri golvyta. Genom att montera en praktisk hylla på väggen kan du ställa saker på hyllan som antingen inte får plats på golvet eller som helt enkelt passar bättre att ha ovanför marken.

Krukväxter som vilda djur tycker om att tugga på eller levande ljus som behöver hållas borta från småbarnen är bara några exempel på saker som är bättre att ha på en fin vägghylla. Även mindre dekorationsprylar som du vill ha på uteplatsen ser bättre ut på en vägghylla än på golvet.

Växt- eller kryddhylla utomhus

Odlar du dina egna kryddor eller örter på uteplatsen eller balkongen? Med en hylla kan du ställa dina härliga kryddor på högre höjd och hålla borta både vilda djur och nyfikna husdjur.

En hylla med flera hyllplan ger dig dessutom massor av extra plats för krukväxter och kryddor som inte behöver stå i solen. Hyllan kan även användas för att organisera dina trädgårdsverktyg och för att lagra oöppnade jordsäckar.

Hörnhylla utomhus

I hörnen av din balkong eller altan kan det vara både riktigt snyggt och praktiskt att montera en hörnhylla. Här kan du ställa din favoritväxt, en lykta med levande ljus eller en askkopp. Att ha en hörnhylla utomhus är lika praktisk som vanliga vägghyllor men du använder det ofta bortglömda hörnet av din uteplats istället för husväggen.

Serveringsvagn

I vårt sortiment av hyllor för utomhusbruk hittar du även flera modeller av serveringsvagnar. Dessa hyllor på hjul är riktigt funktionella och passar extra bra på uteplatsen för att flytta mat från grillen till matplatsen eller loungegruppen.

Vi har serveringsvagnar i flera färger och material, från välkända varumärken, som är byggda för att hålla länge och klara av tung last.

Hylla till uteköket

Har du ett fint utekök på din uteplats men behöver lite extra förvaring? Du kanske vill ställa dina kryddor och oljor ovanför köksbänken i uteköket? Då är en smidig utehylla en riktigt smart förvaringslösning.

Utekök har oftast förvaringen under arbetsytan, vilket är praktiskt för serveringsfat och skålar, men saker som du vill ha lättare åtkomst till kan du istället ställa på en väggmonterad hylla.

Att montera hylla utomhus

När du ska montera en hylla utomhus är det viktigt att du borrar på rätt plats och använder rätt plugg och isolering för att inte skada husväggen. Om du är osäker på hur man hänger upp en hylla utomhus kan du alltid kontakta en hantverkare och be om råd eller låta hen hänga upp hyllan åt dig.

Vill du helt undvika att borra och skruva i husvägg eller utekök kan du kika på våra hyllor som du ställer på golvet. Dessa modeller har flera hyllplan och ger dig mer förvaring men tar upp golvyta, Har du plats på golvet och vill ha så mycket förvaringsyta som möjligt är denna lösning förmodligen det bästa valet för dig.

Köp din utomhushylla hos Hulténs

Vare sig du letar efter en smidig serveringsvagn, en högre hylla med flera hyllplan eller vill montera en vägghängd utomhus kan du hitta det du letar efter hos Hulténs. Vi har alla produkter du behöver för att göra din uteplats, trädgård eller balkong till din favoritplats i hemmet. Livet är bättre utomhus och med produkter från ledande varumärken kan du njuta av din uteplats både under varma sommardagar och mysiga höstmorgnar.

I mer än 40 år har vi hjälpt svenska folket att förgylla sin uteplats med praktiska och snygga utemöbler. Vill du montera en hylla utomhus eller behöver mer förvaring för dina trädgårdsartiklar kan du garanterat hitta en produkt som passar dig i vårt sortiment. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter och trygg e-handel för att du ska vara så nöjd som möjligt med ditt köp. För att du ska vara extra nöjd erbjuder vi även prisgaranti och prismatch om du skulle hitta samma produkt hos en av våra konkurrenter