Campingbord

Läs mer

Campingbord för alla tillfällen

Letar du efter ett campingbord, fällbord eller utebord som är praktiskt så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av vikbara campingbord, justerbara utebord och stora utebord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material såsom:

  • Konstrotting
  • Teak
  • Plast
  • Stål
  • Aluminium 

 

Och mycket mer för att underlätta campingen.

Förutom campingbord hittar du ett stort sortiment av fällbara utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en liten matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

 

Praktiska campingbord att ta med sig

Fördelen med många campingbord är att de tar upp lite plats när de inte används. Campingbordets vikt är en annan sak som kan ha betydelse. Ett bord med lite högre vikt står oftast mer stabilt och robust än ett campingbord som är väldigt lätt. 

Om bordet har justerbara fötter kan du lättare se till att bordet står rakt även på ojämna underlag och slipper vingliga bord.

 

Campingbord till tillfällen 

En av de bästa sakerna med att campa med familjen är att få alla runt om campingbordet vid måltiderna.

Så om du har lagat mat på ett stormkök eller om du har visat dina grillfärdigheter är det viktigt att du har rätt bord för att luta dig tillbaka och njuta av den goda maten och sällskapet.

På Hulténs har vi ett brett utbud av campingbord och fällbara bord beroende på dina behov, och många fälls ihop vilket gör dem lätta att transportera. Från stora matbord till mindre hopfällbara bord perfekt för tältmöbler.

 

Ingen camping utan ett campingbord

Campingbord är ett måste när man gör sig redo för en familjecamping. Oavsett om du är en ivrig camper som reser iväg i en husbil eller bara packar din bil med de viktigaste campingföremål, är bärbara bord gjorda för att enkelt fällas upp och tar begränsat med plats under resan. Det är perfekt för din nästa resa. 

När du väl har kommit till campingen händer det ofta att det inte finns någonstans att sitta. Kanske finns det en eldstad med några stubbar, men inget ställe som är bekvämt för att äta måltider eller njuta av varandras sällskap.

Föreställ dig istället att du vaknar efter den första natten på din camping, går till din bil eller husvagn och plockar ut ditt nya fällbara campingbord och fäller upp det vid din camping så att du kan sitta bekvämt och njuta av frukosten med din familj. 

Du kan välja att låta bordet vara ute hela dagen så att du alltid har en plats att sitta. Eller så kan du enkelt vika ihop det och använda det igen till lunch eller middag.

 

Lätta campingbord för ökad flexibilitet

De flesta campingbord är lätta vilket gör det enkelt kan transportera dem från ditt hem till bilen och sedan till campingen. Campingbord är också mycket användbara på natten. Ofta hamnar man i en cirkel eller på stubbar, men med ett campingbord kan ni alla sitta bekvämt och dela minnen med varandra. 

Du har också möjlighet att enkelt spela kort eller brädspel med ett riktigt bord. Om du sitter på marken eller på stubbar blir aktiviteter automatiskt lite svårare.

 

Campingbord från Brafab 

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler. 

Brafab har skapat en rad olika campingbord som fungerar för flera olika behov och föremål. Här hittar du bland annat:

  • Vikbara campingbord
  • Justerbara bord
  • Bordset med stolar
  • Runda bord
  • Kvadratisk bord

För att hitta de perfekta campingbord finns kollektionerna som Wilkie och Clip. En annan populär serie i Brafabs sortiment är även Wisla och Volga som är serier av utemöbler i aluminium. Upptäck alla Brafabs serier hos Hulténs och hitta ditt nya bord!

 

Perfekta fällstolar till campingen

Varför inte titta på vårt utbud av fällstolar eller strandstolar som enkelt kan bäras på ryggen? Det här är perfekt för att sitta runt lägerelden under stjärnorna. Det är alltid smart att hitta en stol som har en praktisk ficka för att undvika att någon tappar något värdefullt på marken eller sanden. 

Många av våra konstruktioner är hopfällbara stolar som är lätta och bekväma - men vi har också gungstolar som också är ett bekvämt alternativ.

 

Glöm inte grillfesten

Vad är camping utan en bra grill för att komma igång? Vi har praktiska bärbara grill för att se till att du fortfarande kan fixa upp något gott, även när du är iväg på camping. 

Campingbord ses ofta utspridda runt på campingplatser och när du har investerat i din egen förstår du exakt varför det är så populära campingmöbler!

 

Köp ditt campingbord på Hulténs.se

Ett multifunktionellt hopfällbart bord och stolar är mycket viktigt för din camping upplevelse. Det är en utmärkt aktivitetsstation för dina barn hela dagen, så att de kan spela spel, färglägga och göra pussel när de vill. Det är också en sällskaplig kontaktpunkt för måltider eller picknick, så att du kan njuta av kvalitetstid med din familj och vänner. 

När det blir kväll har du den perfekta platsen att njuta av några drinkar efter att de små har somnat. Utöver den sociala aspekten, ger bordet också bra förvaring, vilket ger dig någonstans att ställa saker på eller under, snarare än att ha dina redskap spridda runt omkring tältet eller husbilen. 

Hulténs urval av campingbord startar från ett kompakt campingbord för två personer till ett fällbart bord med plats för upp till flera personer. Vårt sortiment av hopfällbara bord är inte bara perfekta för camping, de är användbara även för grillfester i trädgården när du verkligen vill imponera på dina vänner. 

Välj det campingbord som passar dig och kolla in vårt utbud av tillbehör för allt som gäller uteliv för att verkligen höja middagarna utomhus. Oavsett vilken budget du har, har Hulténs campingbord som passar dina behov. Du kan till och med hämta en utomhusmatta för att göra ditt bord lite extra mysigt.