Campingbord

Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning

Campingbord för alla tillfällen

Letar du efter ett campingbord, fällbord eller utebord som är praktiskt så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av små utebord, nätta utebord och stora utebord  i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom campingbord hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en liten matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

Praktiska campingbord att ta med sig

Fördelen med många campingbord är att de tar liten plats när de inte ska användas. Campingbordets vikt är en annan sak som kan ha betydelse. Ett bord med lite högre vikt står oftast mer stabilt och robust än ett campingbord som är väldigt lätt. Om bordet har justerbara tassar/fötter kan du lättare se till att bordet står rakt även på ojämna underlag och slipper vingliga bord.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.