Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Visa som Rutnät Lista

14 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. BLACK WEEK KAMPANJ
  Gotland utdragbart matbord 220-320x100 Brafab
  Brafab Gotland matbord 220-320x100 cm
  Specialpris 23 992 kr rek. pris 29 990 kr
 2. BLACK WEEK KAMPANJ
  Brafab Gotland soffbord 2-pack
  Brafab Gotland soffbord 2-pack
  Specialpris 6 232 kr rek. pris 7 790 kr
 3. BLACK WEEK KAMPANJ
  Gotland soffbord Brafab
  Gotland soffbord stål/teak Brafab
  Specialpris 6 816 kr rek. pris 8 520 kr
 4. BLACK WEEK KAMPANJ
  BRIXX triangular sidobord 85x120 cm DEDON
 5. BLACK WEEK KAMPANJ
  Kozani matbord 100 cm Brafab
  Kozani matbord 100 cm Brafab
  Specialpris 6 392 kr rek. pris 7 990 kr
 6. BLACK WEEK KAMPANJ
  Gotland matbord 220x95 cm rostfritt stål Brafab
 7. BLACK WEEK KAMPANJ
  Avenue matbordsstativ i rostfritt stål Cane-Line
 8. BLACK WEEK KAMPANJ
  Avenue matbord Cane-Line
Visa som Rutnät Lista

14 produkter

per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.