Balkongmöbler

Här hittar du ett stort sortiment av balkongmöbler. Här finns soffgrupper, matgrupper, cafemöbler till balkongen. Hitta din favorit hos oss!
Now Shopping by
  1. Material Sunbrella Ta bort denna artikel
  2. Typ av möbel Soffgrupp / Loungegrupp Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 produkt

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 produkt

per sida
Minskande ordning
Balkongmöbler

Utemöbler för din balkong

Balkongmöbler och cafemöbler gör att du kan njuta av sommaren, vår och kanske hösten lite extra från din balkong. Att inreda din balkong med trädgårdsmöbler kan i många fall vara lite svårt då balkonger oftast är mindre i måtten. Men i de flesta fallen blir det oftast väldigt mysigt och inbjudande. 

På hultens.se finner du en bred och noga utvald blandning av möbler som passar bra för balkong. Vi säljer många olika typer av balkongmöbler däribland stora och små utemöbler i många olika material som konstrotting, teak, plast, furu och mycket mer. I urvalet finner du soffor, stolar, fåtöljer, balkongset och grupper för din balkong.

Balkongmöbler för ett härligt uteliv

Vad är bättre än äta frukost i sköna utemöbler på balkongen en härlig sommarmorgon. Med våra balkongmöbler och inredning kan du sätta en egen prägel på din balkong och göra utelivet ännu bättre. Du har även möjlighet att köpa en byggbar soffgrupp för din balkong - helt enligt dina mått. I vårt urval av balkongmöbler hittar du även däckstolar, solstolar och vilstolar i material som teak och konstrotting som passar perfekt för en balkong. 

Inred din balkong

Det finns många enkla knep till att få en mysig och inbjudande balkong. Ibland kan det räcka med att lägga en utomhusmatta under utemöblerna. I vissa fall kan det behövas lite ljuslyktor och andra inredningsdetaljer för att få in rätt känsla på balkongen. I vårt stora sortiment av inredning finner du utomhusmattor, utomhuslampor, ljuslyktor, prydnadskuddar och mycket mer. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.