Hammockskydd

Att komplettera med ett skydd till hammocken är en riktigt bra investering – med ett hammockskydd förlänger du nämligen livslängden på din hammock

Läs mer

Hammockskydd för alla hammockar

På denna sida hittar du skydd till din hammock. Att komplettera med ett skydd till hammocken är en riktigt bra investering – med ett hammockskydd förlänger du nämligen livslängden på din hammock.

Våra hammockskydd är utrustade med dragkedja för att du ska kunna sitta i hammocken även när du har skyddet på. Hammockskydden är tillverkade i olika material för att tåla svenskt utomhusklimat. Hos Hulténs hittar du hammockskydd i flera olika utföranden och former.

Skydd från ledande varumärken

På Hulténs hittar du alltid ett stort urval när det gäller möbelskydd. När man köper utemöbler i hög kvalitet är det viktigt att man kan ta hand om dem så att de håller i flera år. Vi har ett brett urval av smarta hammockskydd som passar till flera olika hammockar.

På Hulténs hittar du endast de bästa varumärkena inom utemöbler som alla producerar produkter i hög kvalitet. Här hittar du både klassisk och modern design. Här kan du se ett urval med några av de ledande varumärkena inom utemöbler som exempelvis:

● Brafab

● Hillerstorp

● AeroCover

Vi har även flera olika storleka och former, samt ett brett urval färger som passar till hammocken. Se till att uteplatsen är din favoritplats med snygga hammockskydd från Hulténs.

Fina hammockar till uteplatsen

När du kikar på våra hammockskydd kan du även passa på och titta på det fina urvalet av hammockar på Hulténs. En hammock är den perfekta möbeln på uteplatsen eftersom du både kan sitta tillsammans med andra men även ligga ner och slappna av för dig själv.

Med en bra bok och god kopp kaffe kan en hammock verkligen förgylla en ledig sommardag. På Hulténs hittar du alltid ledande varumärken inom utemöbler som exempelvis:

● Hillerstorp

● Brafab

● Cane-Line

● Fri Form

Hos oss kan du välja mellan olika färger, former och storlekar så att du hittar en hammock som passar just dig och din uteplats. När du har hittat din nya hammock behöver du bara ett skydd innan du kan börja njuta av din nya, bekväma utemöbel.

Kompletterande skyddande hammocktak

Det är viktigt att skydda din hammock mot vind och kyla under vinterhalvåret, men det är även viktigt att skydda den under användning. Om du vill kunna njuta av din hammock när du vill kan det vara en bra idé att köpa ett hammocktak. Ett hammocktak skyddar dig och din hammock från regn, sol och även blåst när du ligger i den.

På Hulténs kan du hitta flera färgglada alternativ så att du kan välja ett som passar perfekt till just din hammock. Att inreda uteplatsen bör vara en rolig aktivitet och med alla dessa vackra färger att välja mellan är det både kul och enkelt. Här kan du till exempel hitta färger som:

● Svart

● Beige

● Vit

● Grön

● Mörkblå

● Grå

● Ljusblå

Med alla dessa alternativ kan du skapa din helt unika hammock och njuta av den i flera år framöver.

Hitta de mysigaste dynorna till din hammock

Nu är du nästan helt färdig med att skapa din perfekta hammock, men det saknas fortfarande en sak: dynor. På Hulténs kan du hitta dynor till alla utemöbler i en mängd olika färger och mönster. Vi har alltid ett stort urval av hammockdynor så att du kan välja din favorit.

Om du har en mer klassisk stil kan du välja några snygga krämfärgade dynor som passar perfekt till en hammock i furu eller teak. Det ger en varm och mysig känsla på uteplatsen.

Ta hand om dina dynor med rätt förvaring

När du har skydd, tak och dynor till din hammock är det dags att se till att de förvaras ordentligt. Utomhusdynor bör alltid förvaras inomhus under vinterhalvåret och på natten under sommaren. Men alla har inte stora förråd för förvaring och därför är det jättesmart att investera i en rymlig dynbox.

Med en dynlåda kan du förvara dina dynor under natten och samtidigt ha dem nära till hands när du ska plocka fram dem igen. Att förvara dynorna i en dynlåda ökar även hållbarheten på dina dynor och håller dem snygga och fräscha längre. De är även skyddade mot smuts och dagg när de ligger i en dynbox.

Köp ditt nya hammockskydd på Hulténs idag

Vi hoppas att du ska kunna hitta ett skydd till din hammock hos oss. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon, chatt eller mail som hälper vi dig att hitta rätt hammockskydd.

Annars kan du ta en titt på det stora urvalet av hammockskydd och alla produkter som gör din hammock ännu mysigare så att du kan spendera all din tid utomhus på din favoritplats.

På Hulténs älskar vi att umgås utomhus och med rätt produkter kan du förgylla din uteplats och förlänga sommaren. Bjud hem familj och vänner och njut av dina snygga och hållbara utemöbler från Hulténs.