Intelligenta etanolkaminer för ditt hem

Låt oss introducera dig till en värld fylld av varma, mysiga kvällar och dansande lågor. För många är drömmen att kunna slappna av framför en brasa med en bra bok eller kunna sitta ute på svala sommarkvällar. Detta är oftast svårt då det kräver en stor installation eller kräver stor yta. Med en etanolkamin kan du se förbi alla dessa bekymmer. Våra etanolkaminer är nämligen helt luktfria, helt rökfria och de kräver ingen installation. Du kan helt enkelt bara placerna den där du vill ha den, fylla på med Fanola Etanol, tända på och vips så är din designeld igång!

Designeld - en modern inredningsdetalj

Med en Etanolkamin kan du skapa en härlig atmosfär vare sig det är inomhus eller utomhus. Det flesta av våra eldstäder är designade av kända designers. Det gör att eldstaden inte bara blir en mysig värmekälla, utan det blir även en modern inredningdetalj. 

Säkert och miljövänligt hos Hulténs

När du köper en eldstad hos Hulténs kan du vara säker på att du får en säker och miljövänlig produkt. Alla våra etanolkaminer är certifierade och använder den mest avancerade tekniken. Vare sig du vill ha en eldstad för inomhus eller utomhusbruk så finns här ett stort sortiment för att du ska hitta rätt. Vi säljer höga, låga, runda, rektangulära etanolkaminer.