Parasollskydd

Ett parasollskydd är ett bra sätt att förvara ditt parasoll och undvika slitage, mögel och skador på ditt parasoll. Vi erbjuder överdrag till parasoll och frihängande parasoll.
Visa som Rutnät Lista

13 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

13 produkter

per sida
Minskande ordning
Parasollskydd

Parasollskydd mot regn och blåst.

Med ett bra parasollskydd eller parasollöverdrag ökar man parasollets livslängd. För att parasollskyddet ska användas och inte bli liggandes behöver det vara lätt att dra av och på. Ha därför för vana att använda parasollskyddet när parasollskyddet är nedfällt. Tänk på att parasollet ska vara torrt innan parasollöverdraget dras på för att undvika fukt och mögel på parasollet.

 

Skydda mot solblekning med parasollskydd

Skyddet skyddar inte bara parasollet mot regn, rusk och tråkig fågelskit. Det skyddar även parasollets duk mot solblekning när parasollet är nedfällt. Därför är det viktigt att även använda parasollskyddet när parasollet är nedfällt för att inte riskera att få ett "randigt" parasoll.

Skydd för parasoller i olika storlekar

Hos oss på Hulténs hittar du ett stort och brett sortiment av parasollskydd. Här finns skydd för traditionella parasoll och frihängande parasoll i olika storlekar och former. Allt från kända varumärken som Brafab och Aerocover med snabba leveranser!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.