Paviljong

Med en paviljong i trädgården eller på uteplatsen kan du skapa en magisk miljö. Paviljongen skyddar inte bara mot lättare vind, regn och sol utan gör så att värmen inte stiger rakt upp i luften på kvällarna, utan stannar kvar.
Now Shopping by
  1. Färg Grå Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options

Typ av möbel

  1. Paviljong 1 Artikel
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 produkt

per sida
Minskande ordning
  1. KAMPANJ
    Hov paviljong grå Brafab
    Brafab Hov paviljong grå 3x4 m
    Specialpris 6 948 kr rek. pris 7 720 kr
Visa som Rutnät Lista

1 produkt

per sida
Minskande ordning
Paviljong

Skapa en mysig utemiljö med en paviljong

Med en paviljong i trädgården eller på uteplatsen kan du skapa en magisk miljö. Paviljongen skyddar inte bara mot lättare vind, regn och sol utan gör så att värmen inte stiger rakt upp i luften på kvällarna, utan stannar kvar. Våra paviljonger levereras av kända varumärken och leverantörer så som Brafab och Hillerstorp. Dessa leverantörer har under flera årtionden arbetat med utemöbler och vet vad som behövs för att skapa tåliga produkter som tål att stå ute.

Paviljonger i olika storlekar

Vårt sortiment som vi erbjuder av paviljonger blir större och större. Här finns därför paviljonger som skiljer sig i både material och storlekar. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda paviljonger som passar in i både större och mindre trädgårdar och uteplatser eftersom behoven och möblerna som ska stå under den har olika mått och funktioner. Vi har paviljonger som passar för både mindre matgrupper till större soffgrupper och även att ha över ett mysigt spa bad.

Inred paviljongen rätt

När ni hittat rätt paviljong och vilka möbler som ska stå där under, börjar finliret. Här kan man verkligen gå "all in" och göra utemiljön hur trevlig som helst med utomhusmattor, utebelysning, ljuslyktor, prydnadskuddar, krukor och sköna gröna växter. När allt detta är klart är det bara att njuta av härliga stunder tillsammans med familj och vänner eller bara koppla av ensam i lugn och ro med en bra bok.

 

Är det något du undrar eller vill ha hjälp med när det gäller paviljongerna så finns vi på Hulténs här för att hjälpa dig!

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.