Bygg din egen soffa

En modulsoffa bidrar ofta till en mer inbjudande uteplats och det råder ingen tvivel om att du får unika loungemöbler. Se våra byggbara soffor nedan.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 82

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 82

Sida
per sida
Minskande ordning
Bygg din egen soffa

Bygg din egen soffa efter din uteplats med våra modulsoffor

Med våra modulsoffor går det enkelt och snabbt att fylla ut uteplatsen efter dess behov. På Hulténs brinner vi för utemöbler och allt runt omkring dessa, därför erbjuder vi med glädje ett rikligt och prisvärt sortiment av modulsoffor. Fördelen med soffgrupper som består av moduler är att de går att flytta och bygga om efter behov. En annan fördel är att det oftast går att komplettera med ytterligare delar inom någon säsong och bygga ut soffgruppen om det önskas.

Modulsoffor i olika material

Bland alla våra byggbara soffor och modulsoffor finns gott om material att välja bland. Här finns bla soffgrupper i teak, konstrotting, aluminium och textilene. Låt dig inspireras av alla våra soffgrupper för uteplatser och få en bättre uppfattning om hur slutresultat kan bli hemma på uteplatsen eller i uterummet. Gemensamt för många av dessa modulsoffor är att det medföljer dynor till de olika delarna.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.