Soffor

En snygg utesoffa är en perfekt trädgårdsmöbel för avkoppling under vår- och sommarhalvåret. Trädgårdssoffor bidrar ofta till en härlig och avslappnad yta i din trädgård. Se vårt stora utbud nedan.
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 244

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Palleja hörnsoffa inkl. bord grå Brafab
 2. Erbjudande
  Midway soffa beige Brafab
  Midway soffa beige Brafab
  Specialpris 4 095 kr rek. pris 5 590 kr
 3. Erbjudande
  Artwood San Remo 3-sitssoffa inkl. dynor
 4. Erbjudande
  Delia divansoffa röd Brafab
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 244

Sida
per sida
Minskande ordning

Utesoffa för härlig avkoppling

En snygg utesoffa är en perfekt trädgårdsmöbel för avkoppling under vår- och sommarhalvåret. Trädgårdssoffor bidrar ofta till en härlig och avslappnad yta i din trädgård. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av soffor och loungesoffor. Här kan du hitta 2-sitssoffor, 3-sitssoffor, stora soffor, loungesoffa och mycket mer. Materialet som används i våra trädgårdssoffor är ofta teak, aluminium eller konstrotting då dessa är perfekta för utomhusbruk. Våra utesoffor håller både god kvalitet och god komfort. Detta gör att du kan ha trädgårdssoffan i många år framöver. 

Överdrag till soffa

Det kan ofta vara svårt att förvara utesoffor då den ofta är stor och svår att få in i garaget eller förrådet. Ett smidigt sätt att lösa detta på är att köpa överdrag till soffa. Ett möbelöverdrag till soffan gör att du slipper ta in den på vintern samtidigt som du skyddar soffan och därmed förlänger livslängden på den. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av just möbelskydd och hjälper dig gärna att hitta rätt skydd för din utemöbel. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.