Solsäng & Däckstol

Njut av värmen i en solsäng eller en däckstol. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika vilstolar i material som teak, konstrotting, aluminium och mycket mer.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 197

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Transabed BeComfort olive från Lafuma
  Transabed BeComfort Olive Lafuma
  Specialpris 2 990 kr rek. pris 3 435 kr
 2. Erbjudande
  Futura Batyline Duo Obsidian fårn Lafuma
 3. Erbjudande
  Tampa solstol i svart konstrotting från Artwood.
 4. Erbjudande
  Orlando solsäng i svart twistad konstrotting från Artwood.
 5. Erbjudande
  vilared solsäng svart hillerstorp
  Hillerstorp Vilared Solsäng svart
  Specialpris 7 290 kr rek. pris 7 795 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 197

Sida
per sida
Minskande ordning
Solsäng & Däckstol

Njut av solen i en bekväm däckstol eller solsäng.

 

Hos oss på Hulténs kan du alltid hitta ett stort sortiment av solsängar och däckstolar. Det finns många olika typer av solsängar, solvagnar, liggvagnar, däckstolar, solstolar, vilstolar och relaxstolar. Vi ha försökt att samla samtliga av dessa i denna kategori.

 

Välj rätt solsäng eller däckstol

 

När man går i tankarna att köpa ny solstol, solvagn eller däckstol kan man fundera på hur man vill använda den och till vad. Går det tex att fälla ryggstödet helt så man även kan sola ryggen?

En annan sak som kan vara viktig att tänka på är om solsängen eller däckstolen är hopfällbar för vinterförvaring. Har man inte plats att vinterförvara möbeln inomhus finns det så klart bra möbelskydd som skyddar möblerna när de står ute även över höst och vinter.

 

Däckstolar och vilsängar i olika material

Bland våra solsängar och däckstolar finns möbler från många ledande varumärken i möbelbranschen. Brafab, Cane-Line, Dedon, Skargarden, Skagerak, Fiam, Houe, Lafuma och FriForm för att nämna några. Dessa möbler finns i olika material som teak, aluminium, konstrotting, textilene och rostfritt stål. En del av möblerna har två eller flera av dessa material kombinerats för utmärkt komfort och design. En del av vilsängarna har en behaglig textilene i sits och rygg och behöver endast en frottéhandduk när vilsängen ska användas. Andra däckstolar och vilsängar i hårdare material behövs en skön dyna som gör avkopplingen maximal.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.