Baden Baden Stol

Baden Baden solstolar har i många år varit en trotjänare i den svenska trädgården. Solstolen är en perfekt lösning för dig som både vill ha en vanlig stol du kan äta i samtidigt som du kan luta dig tillbaka och njuta av solen eller ta en tupplur.
Visa som Rutnät Lista

7 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 produkter

per sida
Minskande ordning
Baden Baden Stol

Baden-Baden stolar ger härlig avkoppling

Baden Baden solstolar har i många år varit en trotjänare i den svenska trädgården. Solstolen är en perfekt lösning för dig som både vill ha en vanlig stol du kan äta i samtidigt som du kan luta dig tillbaka och njuta av solen eller ta en tupplur. De flesta av våra baden-baden stolar är steglöst ställbara, vilket betyder att du kan ligga i vilket läge du vill för att uppnå maximal komfort. De flesta av våra baden baden stolar är även tillverkade i aluminium, som gör att de kan vara ute i ur och skur utan att materialet tar stryk. 

Konstruktionen på baden baden stolarna gör att de är hopfällbara och är lätta att ställa in för vinterförvaring och skydda tills våren och sommaren kommer tillbaka.

Baden-baden stolen har fått sitt namn efter den tyska kurorten Baden Baden. Dessa stolar har ett ställbart ryggstöd och även ett benstöd som fälls upp när ryggstödet fälls ned.

Komplettera med en baden baden dyna

Vi har även ett stort sortiment av dynor till trädgårdsmöbler. Här kan du hitta baden baden dynor i olika färger och material. Om du vill förnya din gamla baden baden stol kan detta vara ett billigt och snabbt sätt att ge stolen ett rejält lyft. I vårt stora sortiment av utemöbler finns ä'ven dynlådor som gör att du kan förvara din baden baden dyna enkelt när du inte använder den.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.