Baden Baden Stol

Läs mer

Baden-baden stolar ger härlig avkoppling

Baden-baden solstolar har i många år varit en trogen tjänare i den svenska trädgården. Solstolen är en perfekt lösning för dig som både vill ha en vanlig stol du kan äta i samtidigt som du kan luta dig tillbaka och njuta av solen eller ta en tupplur. 

De flesta av våra baden-baden stolar är steglöst ställbara, vilket betyder att du kan ligga i vilket läge du vill för att uppnå maximal komfort. De flesta av våra baden-baden stolar är även tillverkade i aluminium, som gör att de kan vara ute i ur och skur utan att materialet tar stryk. 

Konstruktionen på baden-baden stolarna gör att de är hopfällbara och är lätta att ställa in för vinterförvaring och skydda tills våren och sommaren kommer tillbaka.

Baden-baden stolen har fått sitt namn efter den tyska kurorten baden-baden. Dessa stolar har ett ställbart ryggstöd och även ett benstöd som fälls upp när ryggstödet fälls ned.

 

Komplettera med en baden-baden dyna

Vi har även ett stort sortiment av dynor till trädgårdsmöbler. Här kan du hitta baden-baden dynor i olika färger och material. Om du vill förnya din gamla baden-baden stol kan detta vara ett billigt och snabbt sätt att ge stolen ett rejält lyft. I vårt stora sortiment av utemöbler finns även dynlådor som gör att du kan förvara din baden-baden dyna enkelt när du inte använder den.

 

Det perfekta läget i trädgården 

När vädret är som bäst finns det inget bättre sätt att spendera din tid än ute i trädgården och njuta av en solfläck och njuta av omgivningen. Oavsett om du kopplar av med familj och vänner eller njuter av lugn och ro är våra baden-baden solstolar precis vad du behöver. 

Handla vårt sortiment för att hitta en mängd material och stilar. Oavsett om du är ute efter en klassisk baden-baden eller en elegant solstol, kommer du säkert att hitta den här. Vi har till och med vikbara baden-baden solstolar i “spagetti trådar” som kan konverteras från en stol till en fåtölj och sedan enkelt fällas ihop och förvaras i slutet av dagen. 

Varför inte titta på vårt urval av trädgårdsbänkar också? Välj järn för tidlös elegans - eller vad sägs om trä för ett mer rustikt utseende? Lägg till ett trädgårdsbord också för att ställa dina drinkar på när du ligger i din baden-baden solstol.

 

Baden-baden solstolar för alla utrymmen

Om du har begränsad med utrymme i din trädgård eller på balkongen har du fortfarande många alternativ för att få ut det mesta av uteplatsen. Kolla in våra balkongmöbler och bli inspirerad. Låt inte röran ta värdefullt utrymme; det är värt att investera i en kompakt dynlåda för en smart lösning här. 

Tänk också på tvåsitsiga cafémöbler, dessa är utrymmesbesparande och väldigt chic så att man blir transporterad direkt till ett härligt sydeuropeiskt café. 

När det gäller uteplatsen är det alltid en utmaning att njuta av att äta eller läsa utan solens bländning - och det är precis där ett parasoll kommer till nytta. Se vårt sortiment för många val, inklusive frihängande parasoller och parasollfötter.

 

Förgylla sommaren med rätt möbler 

Planerar du kanske ett trädgårdsfest? Ge dina gäster ett perfekt ställe att sitta ute och och njuta av sommaren med baden-baden stolar. Vi har alternativ i olika storlekar och stilar, både med och utan madrasser - så det finns något som passar alla utrymmen och varje tillfälle! 

Om ditt parti fortsätter på kvällen ska du hålla alla varma med en slående terassvärmare. Det är det perfekta tillskottet till din uteplats och blir snabbt samlingsplatsen för alla trädgårdsfester och besök. På klara nätter när alla stjärnor är ute finns det inget bättre ställe att vara än framför en brasa!

 

Köp baden-baden solstolar på Hulténs 

Ta en tit på det solrika sortimentet och längta dig fram till varmare dagar med sol och sommar. Här på Hulténs har vi allt du behöver för att säkra en fantastisk sommar. Vi har allt inom utemöbler och tillbehör såsom grillar och dynor. 

Hitta alla dina sommar produkter idag och gå sommaren i möte med bra stil. Om du har några frågor eller funderingar behöver du inte tveka på att kontakta oss. Vi är här för att besvara dina frågor och är experter på utemöbler.