Parasoll i olika storlekar

För fulla segel som när ett fartyg är vackrast när alla segel sätts, är ett parasoll en viktig detalj över en uppsättning av utemöbler. Ett parasoll är även ett perfekt solskydd för att skydda sig mot solen. Parasoller kan även vara bra för skydd mot regn eller varför inte bara en inredningsdetalj på uteplatsen? På Hulténs finner du ett stort sortiment av parasoller i hög kvalité. Vi säljer parasoller i material som aluminium, trä, teak från ledande varumärken som Glatz, Skagerak, CaneLine och Brafab.

Visst är det härligt när solen lyser och skiner dagen lång. Som människor blir vi oftast piggare och mer positiva på den ljusa delen av året. Men precis som med mycket annat kan det bli för mycket av det goda. Därför har vi ett bra sortiment av olika parasoll som kan skydda dig, din familj och dina gäster. Parasoll ger en behaglig skugga samtidigt som det kan skydda dig mot solens skadliga UV-strålar. Oavsett om behovet är ett parasoll till uteplatsen med en matgrupp eller soffgrupp alternativt till en mindre balkong så hittar du något som passar hos oss. Vi har olika typer av parasoll, både frihängande och traditionella parasoll med centrumpåle. De flesta av våra parasoll tillverkas i olika färger och former samt storlekar för du ska kunna få optimalt med skugga.

Hängparasoller med enkel manövrering

Ett smidigt solskydd är hängparasoll. Detta parasoll gör att du inte behöver ha parasollfot i mitten av parasollet utan vid sidan. Detta gör att parasollet kan manövreras enklare och du kan utnyttja det till fullo. Våra hängparasoller från Glatz, Cane-Line och Brafab går även att vinkla på båda sidor, vilket ger dig bättre förutsättningar att undvika solen. Vi säljer frihängande parasoll i teak och aluminium. Ett hängparasoll gör det även väldigt enkelt att möblera dina utemöbler under parasollen på ett smart och yteffektivt sätt. I vårt stora sortiment av parasoll finns även parasollskydd så att du på ett smidigt sätt kan skydda ditt parasoll när du inte använder det. Inspireras av våra praktiska frihängande parasoll hos Hulténs. 

Parasoll för uteservering 

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för restauranger och café som har uteservering med behover av solskydd och parasoll. Med vårt kompletta sortiment av Glatz Parasoll och Brafab parasoll kan vi erbjuda parasoll i olika storlekar och hundratals olika färger. I sortimentet finns många olika parasoll med praktiska tillval som lämpar sig bra för en uteservering eller ett café. Du kan bland annat köpa till regnskydd, värmare och belysning som gör det extra trivsamt under ditt parasoll. Hittar du inte det parasoll du söker så kontakta oss gärna för en skräddarsydd lösning.

Det är även viktigt att skydda ditt parasoll när du inte använder det eller under vinterhalvåret. Därför har vi ett stort sortiment med skräddarsydda parasollskydd som skyddar ditt parasoll mot regn och blåst. Med ett bra parasollöverdrag förlängs livslängden på ditt parasoll. Hos oss på Hulténs hittar du parasollskydd i många olika storlekar, vare sig om ditt parasoll är rektangulärt, kvadratiskt eller runt. Här hittar du våra Parasollskydd.