Parasollfot till parasoller.

En bra och robust parasollfot är ett måste till varje parasoll. En generell rekommendation är att försöka använda sig av en så tung parasollfot som möjligt. Ett vanligt fel som vi tror många gör är att ställa parasollet i bordshålet, utan parasollfot. Något som kan medföra att parasollet blåser iväg och bordet går sönder. Använd därför alltid en parasollfot, även om parasollet står i ett bord. Ett alternativ kan vara att ha parasollet sidan om bordet och ha en parasollfot som är mobil. Då flyttar man snabbt och enkelt både parasoll och parasollfot tillsammans efter var solen står på himlen.

Stort sortiment av parasollfötter

Parasollfötterna som finns i vårt sortiment levereras av seriösa och etablerade tillverkare från både Sverige och Europa. Några av dessa är Brafab, Glatz, Cane-Line, Fatboy, Plinthit och Nertes.

Några saker som kan vara viktiga att tänka på vid val av parasollfot är hur stor/tung parasollfot du behöver. Vilken grovlek stommen på parasollet har som sedan ska placeras i parasollfotsröret, så röret har rätt diameter, eller justeringsmöjligheter på röret så parasollet står stadigt. Fundera även om parasollfoten kommer stå på ett och samma ställer eller flyttas runt till olika platser och då behöver hjul under sig.

 

Om det är något du undrar när det gäller parasollfötter är du varmt välkommen att kontakta oss på Hulténs.

Du har väl inte missat att vi även har ett stort sortiment av Parasoll, Frihängande parasoll och parasollskydd.