Cane-Line

Cane-Line erbjuder ett smakfullt sortiment av exklusiva utemöbler för en bekväm livsstil utomhus. Deras kollektioner är designade av de mest erkända formgivarna från Danmark. Upptäck Cane-Line hos Hulténs.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 55

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. VÅRKAMPANJ
  Sunrise dyna Taupe, Tempotest Cane-Line
 2. VÅRKAMPANJ
  Sunrise dyna Vit, Sunbrella Natte Cane-Line
 3. VÅRKAMPANJ
  Sunrise dyna Svart, Sunbrella Natte Cane-Line
 4. VÅRKAMPANJ
  Brighton dynset Taupe, Tempotest Cane-Line
 5. VÅRKAMPANJ
  Brighton dynset Vit, Sunbrella Natte Cane-Line
 6. VÅRKAMPANJ
  Brighton dynset Grå, Sunbrella Natte Cane-Line
 7. VÅRKAMPANJ
  Brighton dynset Svart, Sunbrella Natte Cane-Line
 8. VÅRKAMPANJ
  Presley dyna Taupe, Tempotest Cane-Line
 9. VÅRKAMPANJ
  Presley dyna Vit, Sunbrella Natte Cane-Line
 10. VÅRKAMPANJ
  Presley dyna Svart, Sunbrella Natte Cane-Line
 11. VÅRKAMPANJ
  Presley dyna Grå, Sunbrella Natte Cane-Line
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 55

Sida
per sida
Minskande ordning
Cane-Line

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.