Cane-Line

Cane-Line erbjuder ett smakfullt sortiment av exklusiva utemöbler för en bekväm livsstil utomhus. Deras kollektioner är designade av de mest erkända formgivarna från Danmark. Upptäck Cane-Line hos Hulténs.
Now Shopping by
 1. Typ av möbel Avslutsdel Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

14 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. VÅRKAMPANJ
  Horizon 2-sits vänster ljusgrå Cane-Line
 2. VÅRKAMPANJ
  Grow kruka rektangulär grå Cane-Line
 3. VÅRKAMPANJ
  Flex 2-sits vänster ljusgrå Cane-Line
  Flex 2-sits höger ljusgrå Cane-Line
  Specialpris 21 736 kr rek. pris 24 700 kr
 4. VÅRKAMPANJ
  Flex mittdel ljusgrå Cane-Line
 5. VÅRKAMPANJ
  Conic avslutsdel höger ljusgrå Cane-Line
 6. VÅRKAMPANJ
  Conic avslutsdel vänster ljusgrå
 7. VÅRKAMPANJ
  Moments avslutsdel grå Cane-Line
  Moments avslut höger Cane-Line
  Specialpris 31 856 kr rek. pris 36 200 kr
 8. VÅRKAMPANJ
  Moments avslutsdel grå Cane-Line
  Moments avslut vänster Cane-Line
  Specialpris 31 856 kr rek. pris 36 200 kr
 9. VÅRKAMPANJ
  Conic avslut höger grå Cane-Line
 10. VÅRKAMPANJ
  Conic avslut vänster grå Cane-Line
Visa som Rutnät Lista

14 produkter

per sida
Minskande ordning
Cane-Line

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.