Ethimo

Ethimo är ett italienskt varumärke som inriktar sig på design- och kvalitetsmedvetna utemöbler. Den djupa passionen för utemiljö är också berättelsen om en familj som har varit nära knuten till en värld av utemiljö och trädgårdar i mer än 30 år.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 119

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Agave stol i teak och stål från Ethimo
    Agave stol teak Ethimo
    Specialpris 3 990 kr rek. pris 5 195 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 119

Sida
per sida
Minskande ordning
Ethimo

Ethimo är ett italienskt varumärke som inriktar sig på design- och kvalitetsmedvetna utemöbler.

Den djupa passionen för trädgården är också berättelsen om en familj som har varit nära knuten till en värld av utemiljö och trädgårdar i mer än 30 år. 

Det hela började i slutet av sjuttiotalet med ett spännande företagsprojekt som gick ut på att sprida och skapa, först i Italien och sedan i Europa, en utomhus kultur med stil och elegans, tänkt som en naturlig förlängning av hemmets invändiga utrymmen. Detta ledde till skapandet av Moutan Botaniska Trädgård satt i den fantastiska landsbygden Lazio som också är hemmet till världens största samling av pioner. 

Företaget Ethimo utemöbler leds idag av grundarfamiljen Confidati och en ledningsgrupp som har en djupgående erfarenhet av produktion och försäljning av utemöbler i topp-kvalité. Ethimo har ett komplett sortiment av utemöbler, byggd med högsta kvalitet och med uppmärksamhet på detaljer.  De är väldigt miljömedvetna och använder sig bara av teak som har odlats ekologiskt i Thailand och Indonesien från utvalda platager. 

Ethimos utemöbler säljs idag av återförsäljare över hela världen och har blivit uppmärksammade i media för många kollektioner såsom Knit, Costes & Swing.

 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.