Umbrosa

We can't find products matching the selection.

Umbrosa solskydd 

Umbrosa är ett belgiskt företag vars sortiment består i huvudsak av parasoll och solskydd av hög kvalité. Umbrosa väljer alltid att arbeta med de bästa internationella formgivarna när de tar fram sina parasoll. Parasollerna tillverkas i Belgien och alla delar är gjorda av hållbar anodiserad aluminium med tyger av bästa kvalitet och färgäkthet. Allt detta säkerställer en parasoll som varar år efter år. 

Stora och små parasoll

I sortimentet ingår en omsorgsfull blandning av solsegel, kvadratiska parasoller, runda parasoller, frihängande parasoller i olika storlekar som går att vinkla. Stora som små parasoller i olika färger så att du kan hitta parasollet som passar din uteplats både i färg och storlek. Umbrosa är experter på parasoll och solskydd. Parasollerna säljs idag världen över och företaget har skapat sig ett gott rykte när det kommer till design, funktionalitet och kvalitet. 

Parasoll och solsegel från Hulténs

Visst är det härligt när solen lyser dagen lång? Men precis som mycket annat kan det bli för mycket av det goda. Därför har vi ett stort sortiment av olika parasoll. I vårt sortiment kan du t.ex hitta kvadratiska parasoll, runda parasoll, hängande parasoll men även parasollfot och parasollfötter med hjul som enkelt flyttas. Köp ditt parasoll hos Hulténs.

 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.