Däckstolsdynor

Den typiska däckstolen lanserades långt tillbaka i tiden, på den tiden inredde man stora fartygsdäck och stolen fick från detta namnet Däckstol. För att göra däckstolen bekväm att sitta på behövs i regel en dyna för att uppnå en härlig komfort.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 81

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere Sea blue stripes
 2. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere Golden yellow stripe
 3. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere Marine
 4. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere White
 5. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere Ash
 6. KAMPANJ till 25/4
  Skagerak däckstolsdyna Barriere Charcoal
 7. KAMPANJ till 25/4
  Fri Form dyna 42 i natur
  Fri Form däckstolsdyna blå
  Specialpris 2 636 kr rek. pris 2 995 kr
 8. KAMPANJ till 25/4
  Between Lines Däckstolsdyna Skagerak
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 81

Sida
per sida
Minskande ordning

Dyna till däckstol

Den typiska däckstolen lanserades långt tillbaka i tiden, på den tiden inredde man stora fartygsdäck och stolen fick från detta namnet Däckstol. Idag kan du köpa däckstolar i många olika material och färger. Den mest vanliga basen i däckstolar är dock fortfarande trä av olika slag. Och för att göra däckstolen bekväm att sitta på behövs i regel en dyna för att uppnå en härlig komfort. Vi säljer däckstolsdynor i många olika färger. I vårt sortiment av dynor till däckstolar kan du hitta t.ex svarta, röda, blåa, marina och vita däckstolsdynor. Vi har även däckstolsdynor i olika mönster.

Förvaring av dynor

I vårt stora sortiment av dynor till utemöbler är det enkelt att hitta dynor till utemöbler. Kanske till och med för enkelt så att du helt plötsligt står där med nya dynor till loungesoffa, solstol, däckstol och alla dina andra utemöbler. Då kan det vara bra att förvara dynorna på ett ställe i hemmet, men var? På Hulténs säljer vi olika typer av dynboxar och förvaringslådor som gör det enkelt att förvara alla dina dynor på ett och samma ställe. Nu slipper du att förvara alla dina dynor i garaget, köp en vattentät dynbox från Hulténs redan idag!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.