Positionsfåtöljsdynor

För att säkerställa god komfort i en positionsstol är det ofta bra att köpa en dyna. En ny dyna till positionsstol bidrar ofta även med ett nytt utseende till positionsfåtöljen.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning
Positionsfåtöljsdynor

Dyna till positionsstol

För att säkerställa god komfort i en positionsstol är det ofta bra att köpa en dyna. En ny dyna till positionsstol bidrar ofta även med ett nytt utseende till utestolen. Vi erbjuder ett stort sortiment av dynor till positionsfåtöljer. Här finner du bland annat grå, svart, röd, vit och beige positionsdyna. Våra dynor till trädgårdsmöbler är tillverkade i material av hög kvalité som gör att dynan håller länge. 

Köp till en dynlåda för förvaring

När dynor till utemöbler ska förvaras uppstår det ofta problem i form av platsbrist. Då kan det vara bra att köpa en dynbox eller dynlåda för att enkelt förvara dina dynor när du inte använder de. Vi erbjuder ett stort sortiment av dynlådor i material som trä, teak, metall, plast och aluminium. Det ska vara enkelt att förvara dynor!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.